LASER NORA  BY SORISA

Cel mai nou si mai competitiv aparat de pe piata datorita performantelor sale ridicate si lampilor durabile ( 60.000 impulsuri garantate) precum si noii tehnologii ” Plug&Pulse” ce permite inlocuirea lampilor printr-un singur click, fara a necesita ajutor de specialitate.

Echipamentul permite efectuarea a 3 tratamente:

  • FOTOEPILARE (610nm)
  • REJUVENARE (530nm)- DEPIGMENTARE
  • ACNEE (410-610nm)

Permite tratarea oricarui tip de piele ( fototip I – V) si oricarui tip de par.

Tratamentele laser reprezinta o metoda moderna si foarte eficienta pentru tratamentul unei serii variate de probleme/inestetisme, cu rezultate vizibile de la prima sedinta.

Epilarea cu lumina pulsata

Epilarea cu lumina pulsata este o tehnica utilizata pentru epilarea progresiva a zonelor corpului cu par in exces sau nedorit. Este una din primele procedure estetice, iar aparatele de tip IPL sunt cele mai folosite pe scara larga la nivel international, cu rezultate deosebite.

Inainte de a incepe tratamentul este important sa se astepte o perioada variabila de timp (15-25 zile) timp in care parul nedorit nu trebuie indepartat prin smulgere (depilare cu ceara, penseta etc.)

Tratamentul consta in barbierirea zonei ce urmeaza a fi tratata, aplicarea de gel si a efectelor de lumina cu impulsuri pe toata suprafata dorita.

Cel mai bun tip de par pentru epilare cu lumina pulsate este parul negru sau inchis la culoare pe o piele alba sau transparent. In caz de par mai deschis si/sau piele mai inchisa, dozajul si parametrii vor fi  adaptati pentru a compensa aceasta discrepant. Astazi, epilarea cu lumina intens pulsata pe par alb sau pielea foarte inchisa la culoare nu este utila.

Intervalul de timp intre sedinte variaza in functie de zona tratata – in legatura cu stadiul de crestere anagen al firului de. par, iar durata medie va fi de 4-8 saptamani.

Numarul total al tratamentelor depinde de o serie de factori (culoarea parului, culoarea pielii, zona tratata) cu o medie de 6-8 sedinte.

Beneficii:

  • Dupa primele sesiuni se poate observa ca timpul de regenerare al parului devine din ce in ce mai lung
  • Se observa ca rata de crestere este din ce in ce mai mica si noul par devine mai slab si mai subtire
  • La sfarsitul tratamentului, un procent foarte mare de par este indepartat, iar procentul ramas este transformat in par mai slab, par subtire

Recomandari:

  • Expunerea la soare si produsele pentru bronzare artificial trebuie sa fie evitate timp de 2-4 saptamani inainte si dupa o sesiune cu lumina intens pulsate
  • Dupa epilare, pe zona epilata se recomanda utilizarea de filtre solare si produse de protectie solara pentru a proteja zona tratata

Este o tehnica extreme de valoroasa, cu rezultate deosebite si durabile in timp, lipsita de riscuri daca este realizata de personal calificat.

Rezultate clinice:

Politica de confidentialitate | Politica de cookie-uri | Termeni si conditii
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile