Spatiul Sana Skin- advanced esthetics & skin-care a fost conceput cat mai aparte de ceea ce inseamna un centru de infrumusetare „standard”. Acest loc a fost creat din dragoste pentru frumos si din pasiune, acel „l’autre chose” si „savoir-faire” pe care ni-l dorim cu totii, dar pe care il intalnim foarte rar!

Cu un design in forme simple, decoratiuni soft-clasice si atentie pentru lumina care umple incaperile, spatiul Sana Skin ofera un concept nou de centru de estetica personalizata, intr-o atmosfera cu totul speciala bazata pe intimitate, confort, calitate si profesionalism.

Ce veti descoperi?

Un loc unde stiinta si frumusetea isi dau mana pentru a crea ceva cu adevarat unic si spectaculos! Fara interventii chirurgicale, fara proceduri injectabile, fara disconfort sau reactii adverse; proceduri de ultima ora, non-invazive, care au revolutionat industria esteticii din intreaga lume, cu rezultate uimitoare inca de la primul tratament.

Perfectionarea continua si colaborarea cu specialisti in domeniu se reflecta in ideea de abordare a conceptului de „estetica inteligenta”, bazata pe expertiza medicala, cercetari si studii stiintifice demostrate, care constituie o conditie „sine qua non” in acest centru de infrumusetare.

CENTRU DE INFRUMUSETARE PREMIUM
Calitate incontestabila dovedita
la nivel mondial!

Politica de confidentialitate | Politica de cookie-uri | Termeni si conditii
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile