Acne peel-system by mesoestetic

O metoda inovatoare pentru pielea predispuse la acnee si seboreica

Acne peel system este un tratament eficient, non-invaziv, alternativa la cele mai disponibile tratamente bazate in principal pe aplicarea topica, medicamente sau antibiotice pe cale orala, retinoizi si terapii hormonale, care au tendinta de a avea efecte secundare.

Metoda profesionala pentru tratament intensiv a pielii predispuse la acnee si seboreica. Curata in profunzime suprafata pielii de acne si impuritati pentru functionarea optima a foliculului filosebaceu.

Acne peel system ofera o metoda transversal (cross-cutting) pentru a aborda numerosi factori care declanseaza boala, combinand un tratament intensiv pentru uz profesional cu un tratament de ingrijire la domiciliu care cuprinde o gama completa de produse.

Tratament eficient, non-invaziv, alternativa la
medicamente sau antibiotice, retinoizi si terapii hormonale,
care au efecte secundare!

Acnee vulgaris este o afectiune a pielii extrem de comuna cauzata de schimbarile hormonale care cresc keratinizarea si exfolierea canalelor foliculare. În acelasi timp provoaca cresterea secretiei de sebum care blocheaza si inflameaza porii, formand comedoane (puncte negre) si pete care pot evolua in pustule, noduli si chisturi. Afectand aspectul pielii, acneea poate avea consecinte grave emotionale a celor care sufera de aceasta, in special in cazul adolescentilor. Acesta poate persista dincolo de pubertate, devenind cronica si continua la maturitate, in special la femei. Un studiu publicat in The Journal of the American Academy of Dermatology estimeaza ca aproximativ 50% din femeile peste 25 de ani sufera de acnee.

Cauzele hormonale si mai multi factori care stau la baza etiologica, ingreuneaza controlul factorilor de cauzalitate.

Din acest motiv, o abordare transversala si consistenta de tratament este esentiala pentru tratarea cu succes. Acne peel system by mesoestetic, dezvoltat in comun de catre mesoestetic Pharma Group si un prestigios grup de dermatologi, este o solutie de transversala. Aceasta colaborare de succes implica selectarea ingredientilor activi, evaluarea formulelor si proiectarea protocoalelor de tratament pentru a garanta cea mai mare masura de standardele de calitate, eficienta si siguranta.

Acne peel system este o combinatie de tratament profesional intensiv in centrul estetic si o gama completa de produse de ingrijire la domiciliu, care include: o spuma de curatare zilnica, o crema de zi cu un efect de ansamblu multi-focal si o masca de fata purificatoare pentru utilizarea saptamanala.
Acne peel system este un cross-cutting tratament care abordeaza diferit factorii care afecteaza pielea predispusa la acnee, simultan. \Cheia formulei este m.acne complex, o combinatie unica de ingredienti activi selectati special pentru proprietatile lor complementare. Acestea includ acid salicylic, acid mandelic si lepargylate de sodiu care curata perfect si reinnoieste pielea acneica si seboreica.

Politica de confidentialitate | Politica de cookie-uri | Termeni si conditii
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile