Tratament pentru depigmentarea & intinerirea pielii

Decolorarea pielii si hiperpigmentarea sunt probleme de actualitate .

Aceste imperfectiuni au origini diferite, inclusiv genetica, rasa, sex, sarcina, utilizarea contraceptivelor orale si menopauza. expunerea la soare, imbatranire, traumatisme la nivelul pielii, cum ar fi acneea.

Cosmelan® Treatment este o metoda de tratament cosmetic avansat, care ofera un efect total de stralucire si luminozitate asupra pielii.

Tratamentul Cosmelan ® consta in doua faze. Este imperios necesar ca ambele fi utilizate in urmatoarele directii pentru a atinge un success complet:

Pentru uz profesional.Cosmelan® 1 Masca – se aplica pe piele pentru o perioada de timp determinata de catre esthetician in cadrul cabinetului. Aceasta masca va fi mentinuta pe piele in functie tipul si culoarea pielii
Intretinere acasaMasca este indepartata cu mesoestetic® Lapte demachiant si urmata de aplicarea Hydravital Factor K crema.

Cosmelan® 2 Maintenance Cream se aplica acasa, in functie de protocolul recomandat de catre esthetician . Obiectivul acestei creme de intretinere extrem de eficiente este de a asigura o continua stralucire tenului si de decolorare a pielii in timp ce restabileste luminozitatea.  Dupa aplicarea Cosmelan ® 2, se utilizeaza zilnic  Hydravital Factor K crema de hidratare si apoi protectie solara dermatologica SPF 50.

Cum functioneaza

Cosmelan ® depigmentare tratament blocheaza procesul biologic al organismului ce conduce la decolorarea pielii. Ingrediente active usura decolorare existente in timp ce inhibarea decolorare in straturile pielii la suprafata.

Cosmelar ® reduce aspectul de decolorare a pielii ca urmare a dezechilibrui hormonal, foto daune si hiperpigmentari post-inflamatorii pentru toate tipurile de piele.

Bland, in conditii de siguranta si extreme de eficient, rezultatele fac din Cosmelan –Treatment cea mai buna solutie pentru supraproductiei de pigment in piele.

Mesoestetic, lider-producator farmaceutic in domeniul dermo-cosmetica si medicina estetica, acum este un reper international in tratamente de depigmentare ca urmare a cosmelan ®, cel mai vandut tratament de depigmentare din lume cu o rata de 95% eficacitate.

Beneficii

  • Extrem de eficient pentru toate hiperpigmentare inclusiv sarcina masca, pete solare sau inflamatii pigmentare
  • Potrivit cu toate tipurile de piele
  • Tratament non-invaziv
  • Fara nici sensibilitate la soare
  • Întinereste pielea
  • Puternic Complex de albire, ce lumineaza tenul
Politica de confidentialitate | Politica de cookie-uri | Termeni si conditii
GDPR
×
Info! Sunt de acord să apar în statisticile de la Google Analytics. Politica de confidențialitate
De acord Schimbă setarile